Menu Sluiten

Dakwerken Daneels

Top-bescherming van bovenaf, totale gemoedsrust van binnen!

Tussentitel

Zeker zijn van je dak

Zoek je naar duurzame oplossingen voor je dak? Lig je ervan wakker als het aanhoudende regent? Of vrees je het zoveelste bouw-horrorverhaal waarbij de aannemer je laat zitten of erger nog, doffe ellende maakt?

Wij, bij dakwerken Daneels, begrijpen hoe belangrijk je huis is voor jou. Het is meer dan alleen een woning. Het is je kostbare thuis, waar je je op je gemak wil voelen, comfortabel, veilig en beschut. Na een drukke dag wil je kunnen ontladen in je huis. Genieten van jouw gezellige cocon. Blij en vrij thuiskomen in je gedroomde huis. Het is niet voor niks dat ‘een dak boven je hoofd’ dan ook een menselijke basisbehoefte is. Het geeft je veiligheid en zekerheid. Eigenlijk wil je gewoon jarenlang zorgeloos wonen in alle comfort. En hierbij is een degelijk dak allesbepalend.

nico-smit-HjFUevA2g1k-unsplash

Onze belofte

Zorgeloos wonen

Daarom beschermen wij niet alleen jouw huis tegen alle weersomstandigheden. Wij zorgen er ook voor dat jij je beschermt en opgelucht voelt. Want een functioneel, goed werkend huis, is van levensbelang voor de kwaliteit van je leven. Of het nu gaat om reparaties, renovaties of nieuwbouw, je kunt vertrouwen op onze toewijding aan het vak en aan een goede verstandhouding. Laat ons je helpen om zorgeloos te wonen, met een dak waarop je trots kan zijn.

Over ons

Leer ons kennen

Reeds 17 jaar zijn we verknocht aan het vak en onze regio. We zijn echte Kempen boys en hoewel we tot in Haacht en Mechelen werken, zijn we nog het liefst voor onze mede-Kempenaren in de weer. En dat kan je best letterlijk nemen, want een beetje regen of hoogzon houdt ons niet tegen.

Tussentitel

Huur groot bouwmateriaal

Kraan, vrachtwagen, lange ladders, stelling, aanhangwagen

Ben je een zelfbouwer, beginnend dakwerker of heb je tout court eens eenmalig of sporadisch het gebruik van ons groot materiaal van doen, aarzel dan niet om ons te bellen of mailen voor meer informatie omtrent beschikbaarheid en prijzen.

Het voordeel voor jou:

gebruik van professioneel materiaal aan een correcte prijs

inclusief verzekering

inclusief levering en ophaling

inclusief persoonlijke uitleg gebruik materiaal

verhuur dag en week mogelijk

Contact

Een vraag? Neem contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Algemene dakwerken Daneels BVBA
Werftstraat 16
2431 Veerle-Laakdal
GSM 0496/94.60.48
BTW BE0646 846 478